Activiteiten/Nieuws

Resultaten 1 - 4 van 4

Voorlezen in de Bieb

Iedere eerste dinsdag van de maand
    dinsdag 5 december (10:00 tot 11:00)
    Bibliotheek, Borne

Gezellige voorleessessies in onze knusse voorleeshoek.

Film I, ROBOT

Nederland Leest
    dinsdag 28 november (20.00 uur tot 22.00 uur)
    Bibliotheek, Borne

Kom op dinsdag 28 november naar de bibliotheek om de spannende SF film "I Robot" te kijken!

Ontvang bovendien het boek IK, ROBOT van Isaac Asimov inclusief de "Robot van de machine is de mens" van Ronald Giphart & Asibot. Een gezellig avondje film voor maar € 2.00!

Digitaal cafe

Elke 3e dinsdag van de maand
    dinsdag 16 januari 2018 (vanaf 9.00 uur)
    Bibliotheek, Borne

Heb je een computer of mobiel apparaat, zoals een tablet, loop je ergens tegenaan en denk je ''hé, wat moet ik ermee''? Kom dan langs in het Digitaal Café!

Poezieavond

bornedoetpoëzie
    donderdag 30 november (20.00 uur tot 22.15 uur)
    Bibliotheek, Marktstraat 23 in Borne

De tweede avond hebben we een gerenommeerde ervaren dichter, die zich op alle terreinen rondom en met het dichterschap bezighoudt. Hij is niet beroemd maar won talrijke prijzen o.a de PC Hooftprijs in 1991 en heeft een geweldig oeuvre achter zijn naam, REMCO EKKERS.

Wij zijn onder de indruk en zijn blij hem op deze avond te mogen presenteren.