Word nu lid van de bibliotheek

Word nú lid van de bibliotheek en betaal via Ideal.

Vanaf 18 jaar

Word lid

Heeft u een leuk boek, een interessante dvd of een prachtige cd in onze catalogus zien staan, maar bent u nog geen lid van de bibliotheek? U kunt nú lid worden voor nog geen € 10,25 per maand, en direct uw favoriete boek reserveren! De volgende keer dat u in de bibliotheek komt, ontvangt u uw pas en liggen de gereserveerde materialen voor u klaar!

Naar inschrijven en betalen via iDeal.

Let op: als u met iDeal afrekent, betaalt u eenmalig het jaarbedrag. Na een jaar krijgt u een acceptgiro thuisgestuurd voor het volgende abonnementsjaar. U kunt uw abonnement ook betalen per kwartaal (€ 10,25) via automatische incasso. Kom daarvoor naar de balie in de Bibliotheek.

U kunt natuurlijk ook naar de bibliotheek komen, en uw lidmaatschap aanvragen bij de balie.

Met een lidmaatschap mag u 10 boeken en tijdschriften tegelijkertijd lenen, voor 3 weken. Ook mag u dvd's lenen tegen de daar toebehorende tarieven.

Voortaan kunt u bij de bibliotheek ook terecht voor de mooiste, spannendste en ontroerendste e-books. U hebt de keuze uit een aanbod van ruim 5000 digitale boeken die u kunt lezen op je pc, tablet, mobiel of e-reader. Meer informatie

Klik hier voor de volledige uitleenvoorwaarden en tarieven.

Nog geen 18 jaar? Word dan gratis lid!

jeugd 1

Tót 18 jaar kun je gratis online lid worden. Je moet dan nog wel even naar de bibliotheek om je pasje op te halen, voordat je boeken kunt aanvragen of lenen. Vul het formulier in en wij zorgen dat je pasje klaar ligt in jouw vestiging. Naar het inschrijfformulier

Natuurlijk kun je ook naar de bibliotheek komen om lid te worden.

Denk eraan dat je eigen legitimatie of je ouder(s) met legitimatie meeneemt naar de bibliotheek wanneer je je pasje komt ophalen.

Bijstandsgerechtigden
Mensen die op bijstandsniveau leven en in de gemeente Borne wonen kunnen gratis lid worden van de bieb.
Het aanvraagformulier kan men bij de gemeente Borne verkrijgen.
Hiervoor kan men jaarlijks een onbeperkt aantal boeken en tijdschriften lenen. Voor het lenen van dvd's en blu-ray wordt een kleine vergoeding gevraagd.

Verder kan men gratis, op afspraak, gebruik maken van het Taalhuis, de Formulierenhulp en de Voorleesexpress.
Het bezoeken en gebruiken van de bibliotheek Borne is altijd gratis, alleen voor het mee naar huis nemen van materialen heeft men een lidmaatschap nodig.