Resultaten 1 - 10 van 27
Speed Parent Coaching

Coach en mindfulness trainer Wilma 't Hooft

Je wilt het graag “goed” doen als ouder, maar soms loop je ergens tegen aan en weet je het even niet meer.

Taalcafé Borne

Samen Nederlands oefenen

Kom ook gezellig naar het Taalcafé!

Ken je of ben je iemand die graag de Nederlandse taal beter wil leren? In het Taalcafé kunnen mensen op gezellige en ontspannen manier oefenen met de Nederlandse taal.

Spreekuur Vrijwilligerswerk

Elke laatste woensdag van de maand.

Met al uw vragen over vrijwilligerswerk kunt u iedere laatste woensdagmiddag van de maand terecht bij het gratis spreekuur van Bureau Vrijwilligerswerk Borne (BVB) in de bibliotheek van het Kulturhus, begane grond.

Spontane ontmoetingen

Elke woensdag 09.30 tot 11.30 uur

De vrijwilligers van het Bornse burgerinitiatief Zelfregieteam Borne organiseren wekelijks ‘Spontane ontmoetingen’ in de bibliotheek in het Kulturhus.

Geld en Formulieren

Inloopspreekuur

Elke vrijdagochtend van 9.00 tot 10.00 kunt u terecht bij het Geld & Formulieren inloopspreekuur in het Kulturhus Borne.

Internationale koffieochtend

Ontmoeten en bijeenkomen.

Elke 2e en 4e vrijdag van de maand. Of u de Nederlandse taal nu al goed spreekt of nog druk aan het oefenen bent. Tijdens deze ochtenden praten we onder het genot van een kopje koffie of thee over verschillende onderwerpen.

Voorleeswedstrijd 2020

Regionale Finale

Op zaterdag 29 februari vindt de regionale finale plaats van de Nationale Voorleeswedstrijd in het theater van Kulturhus Borne.

Juridisch Spreekuur

Gratis advies en raad

Elke eerste maandag van de maand kan iedereen van 16.00-20.00 uur terecht in Kulturhus Borne voor gratis juridisch advies.

Voorleesfeest

Elke 1e dinsdag van de maand

Voorlezen is niet alleen leuk, maar ook heel nuttig. Onderzoek wijst uit dat kinderen die worden voorgelezen beter scoren op school. Kom daarom gezellig langs bij ons voorleesuurtje. Elke 1e dinsdag van de maand.

Workshop E-books

Bibliotheek Borne

Wist je dat de Bibliotheek een aanbod heeft van meer dan 20.000 e-books? Deze kun je lenen als je lid bent. Er is voor ieder wat wils! Het kan best een stap zijn om te beginnen met digitaal lezen. We helpen je graag op weg middels een workshop E-books in de bibliotheek Borne.