Resultaten 1 - 10 van 12
Bibliotheek op nieuwe locatie

Verhuizing & verbouwing bibliotheek en kulturhus

Beste allemaal,

omdat het Kulturhus van Borne uit zijn voegen barst door veelvuldig gebruik van de samenleving,
omdat we na 15 jaar intensief gebruik toe zijn aan een facelift/make over,
omdat we toekomstbestendigheid voor de inwoners van Borne serieus nemen, wordt het Kulturhus deze zomer verbouwd!

Spannende Boeken Weken

1 juni t/m vrijdag 21 juni 2019

Van zaterdag 1 juni t/m vrijdag 21 juni vinden de Spannende Boeken Weken 2019 plaats. Spanning is het meest gelezen genre en de zomervakantie is hét moment om meer boeken te lezen. Zon, warmte, heerlijke lange dagen aan het strand, in de tuin of op je droom-bestemming. En die vakantie begint met een bezoek aan de bibliotheek, waar we je met onze rijke thrillercollectie trakteren op een zinderende zomer.

Taalcafé Borne - 19 jun

Let op! De locatie is: De Esch, Oude Almeloseweg 12, Borne

Ken je of ben je iemand die graag de Nederlandse taal beter wil leren? In het Taalcafé kunnen mensen op gezellige en ontspannen manier oefenen met de Nederlandse taal.

Wereldvluchtelingendag - 20 jun

Bakkie doen en PubQuiz

Op Wereldvluchtelingendag 20 juni 2019 organiseren het VluchtelingenWerk Oost Nederland, de Bibliotheek Borne en het Rode Kruis sociale en informatieve bijeenkomsten in het centrum van Borne en het Kulturhus Borne.

Gratis OV-advies - 20 juni

Inloopspreekuur voor senioren

Elke derde donderdag van de maand gratis advies over reizen met het openbaar vervoer.

Geld en Formulieren - 21 juni

Inloopspreekuur

Elke vrijdagochtend van 9.00 tot 10.00 kunt u terecht bij het Geld & Formulieren inloopspreekuur in het Kulturhus Borne.

Internationale koffieochtend - 13 sept

Ontmoeten en bijeenkomen.

Elke 2e en 4e vrijdag van de maand. Of u de Nederlandse taal nu al goed spreekt of nog druk aan het oefenen bent. Tijdens deze ochtenden praten we onder het genot van een kopje koffie of thee over verschillende onderwerpen.

Alles over opvoeding - 23 sept

Zilvereikkindercoaching

Zilvereikkindercoaching geeft kortdurende doelgerichte en/of richtinggevende hulp aan kinderen/jongeren en hun ouders. Wilma ‘t Hooft gaat graag, geheel vrijblijvend, met je in gesprek.

Voorleesfeest - 1 oktober

Elke 1e dinsdag van de maand

Voorlezen is niet alleen leuk, maar ook heel nuttig. Onderzoek wijst uit dat kinderen die worden voorgelezen beter scoren op school. Kom daarom gezellig langs bij ons voorleesuurtje. Elke 1e dinsdag van de maand.