Kinderboekenweek: Speel de game

Worden wat je wil

Het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, goed bent in rekenen of juist in tekenen, vier jaar oud bent of al tien jaar, ieder kind kan worden waar het van droomt. Beroepen als astronaut, dokter of kok… kinderen spelen vaak na wat ze willen worden. Of ze worden geïnspireerd door hun idolen of helden: een bekende zangeres, voetballer of YouTuber. Kinderboeken zijn een onuitputtelijke bron om over beroepen na te denken of te fantaseren. Tijdens de Kinderboekenweek 2021 kun je alles worden wat je wil en alvast dromen over later!

Kom naar de bibliotheek en speel de game!

Tijdens de Kinderboekenweek kun je de speciaal door Bibendo ontwikkelde games in Bibliotheek Borne spelen. Scan de QR-code op de posters met jouw telefoon of tablet en start de game.

Beroepenspel

Hierin ontdek je een aantal werelden waarbij je verschillende beroepen tegenkomt zoals een dierenarts of een rare drakenkweker. Je komt figuren tegen die werkzaam zijn in die beroepen. Lukt het jou om alle werelden te spelen en krijg je het boekfiguurtje helemaal gekleurd?

Neem je telefoon mee of leen de telefoon van je ouders. Scan de QR code op de poster in de Bibliotheek en gamen maar!

21 072 NBD.006 flyer illustratie obv posters A5 230821

Mysteriespel

Er gebeuren een aantal vreemde dingen. En jij gaat uitvogelen wat er aan de hand is. De verloren camera, het onzichtbare drankje en het op hol geslagen huis... Er moet een verklaring voor zijn!

21 072 NBD.006 flyer illustratie obv posters A5 2308213

Kinderen voor Kinderen - Worden wat je wil (Officiële Kinderboekenweek videoclip)

Datum woensdag 6 oktober 2021
Einddatum vrijdag 15 oktober 2021