Inloopspreekuur over Personal Organising (opruim-coaching) - 19 aug

Elke 3e maandag van de maand.
Inloopspreekuur over Personal Organising (opruim-coaching) - 19 aug

Opgeruimd leven!

Heb jij te veel spullen om nog prettig te leven? Bewaar je alles, omdat je geen keuzes kunt maken? Of word je ’s morgens al moe wakker, omdat je zo opziet tegen de rommel? Anne Lodewijkx van Nova Holos helpt je met opruimen van je huis en je hoofd. Zodat je weer ontspannen gaat leven.

Je kunt jouw persoonlijke situatie op een laagdrempelige manier bespreken in dit gratis inloopspreekuur.Het opruimen van spullen brengt ruimte, rust en overzicht in je woonomgeving maar ook in je hoofd. En dat is minstens zo belangrijk. Loslaten is daarin een belangrijk thema. Hierin kan Anne Lodewijkx je begeleiding bieden. Zij is personal organiser.Ook organising van een nalatenschap of na overlijden van een gezinslid is iets wat Anne kan begeleiden. En denk eens aan het voorbereiden van een verhuizing naar een kleiner huis of naar een verzorgingstehuis. Vaak komen er veel emoties bij los en dan kan een zachte maar stevige hand in de rug meer dan welkom zijn…Meer weten? Kom dan naar het inloopspreekuur van Nova Holos.

Geheel vrijblijvend beantwoord Anne Lodewijkx uw vragen.

Elke 3e maandag van de maand
18.00 uur tot 20.00 uur

LET OP!

19 augustus en 16 september zijn er inloopspreekuren in de Zomerbieb (oude Esch-school). In juli is er geen inloopspreekuur. Vanaf oktober kun je weer gratis advies krijgen in het vernieuwde Kulturhus.