Internationale koffieochtend - 25 okt

Ontmoeten en bijeenkomen.
Internationale koffieochtend - 25 okt

Elke 2e en 4e vrijdag van de maand. Of u de Nederlandse taal nu al goed spreekt of nog druk aan het oefenen bent. Tijdens deze ochtenden praten we onder het genot van een kopje koffie of thee over verschillende onderwerpen.

Op vrijdagmorgen is het in de bibliotheek een gezellige boel. Vrouwen uit alle windstreken komen bijeen om samen koffie of thee te drinken en het nieuws van de week te bespreken. Regelmatig worden er ook lezingen gegeven of uitjes georganiseerd. Er zijn een aantal vrijwilligsters aanwezig die daarbij assisteren. De toegang is gratis. Koffie en thee kost slechts € 0,50. De internationale koffieochtend is geopend op de 2e en de 4e vrijdag van de maand.

Van 9.00 uur - 10.00 uur leest Ans Spit stukjes uit kranten voor en laat de aanwezige dames ook zelf voorlezen.
Van 10.00 uur tot 11.30 uur is er dan de koffieochtend.

Voor wie?
Internationaal, omdat iedereen welkom is. Of u de Nederlandse taal nu al goed spreekt of nog druk aan het oefenen bent. Tijdens deze ochtenden praten we onder het genot van een kopje koffie of thee over verschillende onderwerpen. Kom gezellig langs en neem vooral iemand mee.
U bent welkom tussen 10.00 uur en 11.30 uur in de bibliotheek Borne, op de 1e verdieping. (toegankelijk met een lift, indien nodig)