High Tech programma: Lasercut je eigen lamp *VOL*

Kindervakantieactiviteit (tetem)
High Tech programma: Lasercut je eigen lamp *VOL*

Opgeven voor deze workshops is niet meer mogelijk!

In samenwerking met Bibliotheek Borne organiseert Tetem deze zomervakantie een gratis high tech workshop.

Je maakt met behulp van een lasercutter zelf een lamp. Je start met het digitaal ontwerpen van een zelfgekozen vorm of tekst. Dit ontwerp stuur je naar de lasercutter die het nauwkeurig uitsnijdt op een lampenkap, gemaakt van karton.

Het lichtje dat in de kap wordt gemonteerd, maakt jouw ontwerp zichtbaar. Eea werkt op led-licht dat je via een usb-kabel op stroom of je pc kan aansluiten.

De workshop kan verzorgt worden voor de leeftijdsgroep van 6 t/m 8 jaar en van 9 t/m 12 jaar. Beiden maken een lamp. De mate waarin aan details wordt gewerkt, verschilt. Zo experimenteren de kinderen op een speelse manier met allerlei (digitale) technieken en maakprocessen.

Opgeven kan vóór 28 juli via .
Belangrijk: Vermeld je naam en leeftijd. De leeftijd bepaalt de tijd en groep. (zie hieronder)
Na opgave krijg je een bevestiging van je aanmelding.

Groep 1:  6 t/m 8 jaar Tijd: 10.30 uur - 12.00 uur   VOL!
Groep 2:  9 t/m 12 jaar Tijd: 13.00 uur - 14.30 uur VOL!

Datum: Donderdag 30 juli
Locatie: Kulturhus Borne