Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

KidsLab – Mobielsticker ontwerpen in Inkscape

KidsLab – Mobielsticker ontwerpen in Inkscape

Versier je mobiel met een sticker - 5 mei van 15:00 - 16:30 uur
Wat je op jouw telefoon of laptop doet is heel persoonlijk dus is het logisch om ook de buitenkant uniek te maken.

Met het programma Inkscape kun je zelf een eigen sticker ontwerpen die we bij Tetem voor je uit kunnen snijden met een lasercutter. Dit is een apparaat dat met een dunne laserstraal door allerlei materialen kan snijden. Plak je zelfontworpen sticker op je telefoon(hoesje) of laptop, dan weet iedereen direct dat dit jouw apparaat is!

Heb je je ontwerp af en wil je graag de sticker thuis ontvangen? Meld je dan aan via de ticketknop hieronder. Wij gaan de sticker voor je maken in ons MaakMeeLab. Zodra deze klaar is, sturen wij de sticker per post naar je toe.

Benodigdheden
Naast een computer om de online Zoomsessie te volgen heb je voor deze workshop de volgende huis-, tuin- en keukenspullen nodig:

  • Een extra laptop/computer om op te werken (of je start de Zoom meeting op een tablet)
  • Het programma Inkscape op de extra laptop (gratis te downloaden via: https://inkscape.org/ (let op: dit werkt alleen op een computer of laptop)

Deelname workshop
Klik op deze gratis zoomlink (zoomsessie 5 mei) voor deelname aan de online KidsLab workshop op 5 mei 15:00 - 16:30 uur en zorg dat je alle benodigdheden bij de hand hebt. Je mag natuurlijk je beeld en geluid uitzetten als je dat prettiger vindt. We gaan er samen met de kinderen een gezellige en leerzame online KidsLab middag van maken!

Datum woensdag 5 mei 2021
Tijd 15:00 tot 16:30 uur
Capaciteit 12
Beschikbaar 6
Waar Online evenement
Voor wie Jeugd 8 t/m 12 jaar
Prijs Gratis
Inschrijven is niet (meer) mogelijk