KidsLab Make-It workshop: Elektronische vakantiekaart

Ga je deze zomer op vakantie of wil je iemand een fijne vakantie wensen? Maak dan een eigen elektronische vakantiekaart

Je plakt eenvoudige elektronische circuits met geleidende kopertape en maak je eigen vakantiekaart met een speciale elektronische boodschap. Bijvoorbeeld lichtjes die oplichten als je de kaart opent. Naar wie ga jij de vakantiekaart toesturen?

Deelname workshop

Bekijk via de speciale KidsLab online pagina alle geplande KidsLab workshops. Bij elke workshop vind je een lijst met benodigdheden (huis-, tuin- en keukenspullen)
Klik op deze gratis zoomlink (zoomsessie 19 juni) voor deelname aan de online KidsLab workshop op 19 juni van 15:00 - 16:30 uur en zorg dat je alle benodigdheden bij de hand hebt. Je mag natuurlijk je beeld en geluid uitzetten als je dat prettiger vindt. We gaan er samen met de kinderen een gezellige en leerzame online KidsLab middag van maken!

Make-It Elektronische wenskaart kit bestellen
Via Tickets kun je de Kit: Make-It Elektronische wenskaart bestellen, zodra je deze hebt besteld kun je het ophalen tijdens de openingsuren van de bibliotheek.

Datum zaterdag 19 juni 2021
Tijd 15:00 tot 16:30 uur