BoekStartdag 2 (11:00 - 11:30 uur)

Kom op zaterdag 19 juni naar de BoekStartdag in de Bibliotheek waar de allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders een extra hartelijk welkom krijgen.

Doe samen met je kindje mee aan een leuke activiteit (voorlezen, ontdekken van voorwerpen in een zachte omgeving, kruipen door een tunnel en chillen in een tent) en ontdek hoe fijn het is om samen met boekjes en taal bezig te zijn. Speciaal voor deze kinderen heeft de bibliotheek een grote collectie zachte, kleine boekjes met veel plaatjes. Voor kinderen uit de leeftijdscategorie (0 t/m 3 jaar) die nog geen lid zijn van de bibliotheek kunnen deze dag (gratis) lid worden en ontvangen dan een leuk BoekStart-koffertje met inhoud.

Voor ouders die nog geen lid zijn en die hun zoon of dochter lid maken van de Bibliotheek hebben de mogelijkheid om voor de helft van de prijs een jaar lang lid te worden van de Bibliotheek Borne.

Meer weten over voorlezen? Kijk dan op boekstart.nl. Of download de BoekStartapp voor boekentips. Zo word jij de beste verhalenverteller!

Voor meer informatie over BoekStart voor Baby's.

Aanmelden kan via de ticketknop hieronder. Een aanmelding geldt voor het kind en 1 ouder.

Datum zaterdag 19 juni 2021
Tijd 11:00 tot 11:30 uur