App voor reserveren en verlengen: Bibliotheek Wise

appicon

Met de app 'Bibliotheek Wise' heeft u altijd en overal toegang tot de Bibliotheek. Met de app regelt u alle belangrijke bibliotheekzaken gemakkelijk op uw smartphone of tablet. De nieuwe app is gemaakt door de leverancier van ons eigen bibliotheeksysteem, en werkt daardoor een stuk beter dan de oude app 'De Bibliotheek'. We adviseren de oude app te verwijderen en de nieuwe app te installeren.

Functionaliteiten:

• Wat heb ik thuis? Bekijk welke materialen u thuis hebt en wanneer u ze moet inleveren.
  • Verlengen: Verleng eenvoudig de materialen die u thuis heeft.
  • Verlengen voor uw kinderen/partner: Ook de materialen van uw partner of kinderen kunt u verlengen. Daarvoor moet u gemachtigd zijn. Dit is snel geregeld.
  • Zoeken in de catalogus: Doorzoek onze volledige collectie.
  • Reserveren en aanvragen: Heeft u een titel gevonden, dan kunt u deze direct reserveren of aanvragen uit een andere bibliotheek.
  • Aanwinsten en leesadvies: Bekijk onze aanwinsten en laat u op ideeën brengen met persoonlijk lees- en luisteradviezen en beoordelingen van andere bibliotheekgebruikers.
  • Inbox en berichten: Ontvang de laatste bibliotheekberichten in uw eigen inbox en krijg onder andere meldingen over reserveringen die klaarliggen of materialen die u weer moet inleveren.

Beschikbaar voor iOS (via iTunes App Store) en Android (via Google play).