Digitaal café

Elke 3e dinsdag van de maand

Heb je een computer of mobiel apparaat, zoals een tablet, loop je ergens tegenaan en denk je ''hé, wat moet ik ermee''? Kom dan langs in het Digitaal Café!Tijdens het Digitaal Café kan iedereen gewoon komen binnenlopen voor een korte vraag over zijn/haar tablet, iPad, smartphone of laptop. Deelname is gratis.Vrijwilligers van Bibliotheek Borne staan samen met mensen van SeniorWeb klaar om alle vragen te beantwoorden en deskundige ondersteuning. Je kunt terecht voor diverse zaken zoals bijvoorbeeld het installeren van apps, het koppelen van een e-mailadres aan je tablet, het updaten van het systeem, en nog veel meer. In de Bibliotheek is Wi-Fi, het is handig om ervoor te zorgen dat je mobiele apparaat is opgeladen.