Online Cursussen

Verlopen

Online Cursussen | Volg jaarlijks gratis twee online cursussen.

Als lid van de Bibliotheek kun je elk jaar gratis twee online cursussen volgen. Zo steek je altijd wat op. Als bonus krijg je iedere maand gratis een korte cursus cadeau. De cursussen bestaan uit een aantrekkelijke mix van tekst en veel videomateriaal. De cursussen volg je in je eigen tijd en tempo in een online omgeving.

Voor wie?
De online cursussen zijn voor leden van de Bibliotheek die graag kennis willen vergroten en de horizon verbreden.
Hoe werkt het? Met een bibliotheeklidmaatschap kun je per jaar twee online cursussen kiezen. Bij het kiezen van een cursus op de website maak je je keuze definitief. Een gekozen cursus kun je niet ruilen of retourneren. Alle cursussen volg je online. In je eigen tijd en tempo. Ben je gestopt en wil je weer verder waar je gebleven was? Dat kan. Je vindt je cursus terug in je eigen (persoonlijke) cursusomgeving.

Kies je cursus (via de Online Bibliotheek).