De Nationale Voorleeswedstrijd 2019

Ook dit jaar organiseert Bibliotheek Borne de Nationale Voorleeswedstrijd. 11 basisscholen uit de gemeente Borne hebben weer deelgenomen door op school hun voorleeskampioen te kiezen. De voorleeswedstrijd, waarvoor de schoolkampioenen zijn uitgenodigd, vindt plaats op vrijdag 1 februari 2019 om 19.00 uur in de theaterzaal van Kulturhus de Bijenkorf Borne. De schoolkampioen wordt ter voorbereiding op de wedstrijd een workshop aangeboden. Deze workshop is op woensdag 23 januari 2019.

De voorleeswedstrijd vindt plaats in de theaterzaal van Kulturhus Borne, de workshop in Bibliotheek Borne. Aan het eind van de voorleeswedstrijd wordt de winnaar bekend gemaakt. De kampioen gaat door naar de volgende ronde, de regionale finale die gehouden wordt in Wierden.

Elke voorleeskampioen mag uiteraard supporters meenemen. Te denken valt aan klasgenoten, ouders, opa’s, oma’s en natuurlijk de leerkracht.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

Harmke Willems,