Maatregelen in Bibliotheek rondom coronavirus

Vanwege het corona-virus heeft de bibliotheek Borne en aantal maatregelen genomen.

De Bibliotheek blijft open.

De dienstverlening verloopt zoveel mogelijk via zelfservice om het aantal contactmomenten te beperken. Bovendien vragen wij mensen die verkouden zijn, hoesten of koorts hebben nadrukkelijk niet naar de Bibliotheek te komen. Met deze maatregelen volgt de Bibliotheek het advies van het RIVM en de overheid.

Uitlening

Mocht je niet in staat zijn om een bezoek aan de bibliotheek te brengen? De uitleentermijnen worden automatisch verlengd tot 15 april. Mocht het nodig zijn dan zal deze termijn worden verlengd.

Betalingen

Tot aan het einde van deze maand of zolang het advies van de Overheid en het RIVM aangeeft zullen wij geen contant geld in ontvangst nemen.

Activiteiten afgelast

Alle activiteiten, cursussen en spreekuren in de Bibliotheek zijn tot en met 31 maart afgelast. Heb je een toegangskaart voor één van onze activiteiten gekocht? Die blijven geldig bij verplaatsing van de activiteit. Het is ook mogelijk je geld terug te krijgen. Je ontvangt bericht van ons.

Heb je vragen? Dan kun je deze stellen via

We vertrouwen op je begrip en medewerking.