Is het mogelijk om een langere uitleentermijn dan drie weken te krijgen?
Als u met vakantie gaat kan dat. U gaat met uw materialen naar de balie, dan lenen wij de
materialen voor zes weken uit.

Kan ik mijn geleende materialen verlengen?
Dat kan. Ga naar verlengen. Log in met uw gebruikersnaam/lenersnummer en wachtwoord

Kan ik online materiaal reserveren?
U kunt reserveren/aanvragen vanuit de catalogus. Wij laten u weten wanneer het boek voor u klaar staat.
Deze service is gratis!

Hoe lang blijven gereserveerde boeken staan nadat ik bericht heb gekregen?
De boeken blijven zeven dagen voor u klaar staan.

Kan ik berichten van binnengekomen reserveringen of herinneringen ook via mijn e-mail ontvangen?
Ja, graag zelfs! Vul uw e-mailadres in onder 'mijn gegevens' of geef het door aan de balie van de bibliotheek.

De bibliotheek heeft geen cd-collectie meer. Kan ik toch cd's aanvragen?
Zeker kan dat. In de catalogus kunt u ook zoekopdrachten voor cd's geven. De grote collecties van Enschede (cd-uitleen) en Rotterdam (Muziekweb) worden hierin meegenomen.

Wat is mijn gebruikersnaam/lenersnummer?
Uw gebruikersnaam/lenersnummer is het gehele nummer onder de barcode van uw bibliotheekpas.

Wat is mijn wachtwoord/pincode
Uw wachtwoord/pincode bestaat uit: uw geboortedag en geboortejaar (bijv. 23 mei 1988 = 2388)
Let op!! Voor personen boven de 8 jaar niet meer mogelijk om in te loggen met de bekende 4-cijferige pincode. In plaats daarvan kan een wachtwoord aangemaakt worden in 'Mijn Bibliotheek'.

Staat uw vraag hier niet bij?
Stuur ons een e-mail. U ontvangt in principe binnen twee werkdagen bericht.