Maatregelen en openingstijden

Maatregelen en openingstijden

Boeken lenen en terugbrengen 

Je mag weer zelf boeken uitkiezen, lenen en terugbrengen. (Vergeet je pasje niet mee te nemen).  
Wanneer je de Bibliotheek bezoekt, gelden naast standaard coronamaatregelen (dragen van een mondkapje, 1,5 meter afstand houden en bij verkoudheid en andere klachten thuisblijven), de volgende coronamaatregelen; er mag een beperkt aantal mensen naar binnen, iedereen die naar binnen gaat moet een mandje meenemen en wanneer deze op zijn (op anderhalve meter afstand van elkaar) te wachten tot er weer een mandje beschikbaar is. Daarnaast ben je verplicht je te registreren middels de formulieren die klaarliggen bij de ingang van het Kulturhus. Ook is er in de Bibliotheek een looproute aangegeven.  

Leescafé en werkplekken  

Daar kun je helaas nu nog geen gebruik van maken. Voorlopig is de Bibliotheek alleen als doorstroomlocatie geopend, wat betekent dat een verblijf nog niet mogelijk is. Kranten en tijdschriften lezen, werken en studeren, printen en kopiëren hopen we zo snel mogelijk weer te kunnen opstarten. 

Openingstijden 

  • Maandag en donderdag 
    08.00 - 20.00 uur | Personeel aanwezig van 13.30 - 20.00 uur 
  • Dinsdag, woensdag en vrijdag 
    08.00 - 17.30 uur | Personeel aanwezig van 13.30 - 17.30 uur 
  • Zaterdag  
    10.00 - 12.30 uur 

Reserveringen annuleren

Tip: Als je een reservering hebt gedaan, maar deze toch niet nodig hebt, dan kun je deze zelf in de app of op MijnBibliotheek annuleren. Je maakt de volgende lener hier heel blij mee. 

Zomer-uitleentermijn vanaf 20 mei 

Vanaf 20 mei starten we weer met een uitleentermijn, maar omdat de zomer er ook aankomt hanteren we gelijk de zomer-uitleentermijn. I.p.v. 4 weken hanteren we vanaf 20 mei een uitleentermijn van 6 weken. 
De zomer-uitleentermijn geldt tot 15 augustus. 

Betalingen

Vanaf 20 mei kun je alleen nog maar betalen via de pinautomaat bij de innamebalie.

Heb je vragen? 

We helpen je graag verder. Je kunt ons bereiken via of via 074 – 2657200. 

We zijn ontzettend blij dat we jullie weer kunnen verwelkomen en willen jullie graag nogmaals heel hartelijk bedanken voor al jullie begrip, geduld en steun! 
Blijf gezond en let goed op elkaar.

Namens alle medewerkers en vrijwilligers van de Bibliotheek Borne.