Resultaten 1 - 10 van 16

Hoe krijg je kinderen die niet van lezen houden met hun neus in de boeken? Door lezen leuk te maken! Met Yoleo verdien je leespunten die je kunt gebruiken om je virtuele kamer in te richten.

In het kader van de Week van de Alfabetisering maakte Muziekweb deze playlist met liedjes over letters, woorden en lezen.

Een overzicht van de wekelijkse en maandelijkse activiteiten en inloopspreekuren.

Voor iedereen die graag weet waar je aan toe bent, voor iedereen die van een beetje duidelijkheid houdt: een overzicht van de wekelijkse en maandelijkse activiteiten en inloopspreekuren. Gaan die wel door in de zomervakantie en zo ja, waar dan?

VakantieBieb 2019 | Geniet deze zomer van ruim 60 e-books!

Lekker lezen in de vakantie? Met de VakantieBieb neem je ruim 60 e-books overal mee naartoe. Dat scheelt boeken sjouwen. Je kunt de app gratis downloaden tot en met 31 augustus 2019. De VakantieBieb is een zomercadeautje voor jou (ook als je geen lid bent van de Bibliotheek).

Beste allemaal,

omdat het Kulturhus van Borne uit zijn voegen barst door veelvuldig gebruik van de samenleving,
omdat we na 15 jaar intensief gebruik toe zijn aan een facelift/make over,
omdat we toekomstbestendigheid voor de inwoners van Borne serieus nemen,wordt het Kulturhus deze zomer verbouwd!

Met deze vernieuwing zijn de problemen die we een poosje ondervonden met de app gelukkig opgelost. Nieuw is dat je nu ook volledig geïllustreerde e-books kunt lezen. Bovendien heeft de app een nachtstand.