Resultaten 1 - 10 van 32

Met de nieuwe donorwet, wordt vanaf 1 juli 2020 iedereen vanaf achttien jaar als orgaandonor opgenomen in het nieuwe donorregister. Tenzij je aangeeft dat je geen orgaandonor wilt zijn. Ook dat registreer je in het donorregister. Donorregistratie roept bij heel veel mensen vragen op.

Van 1 juli t/m 31 augustus 2020 is de VakantieBieb weer open. In deze app kun je deze zomer naast e-books nu ook genieten van luisterboeken. Met de VakantieBieb beleeft iedereen een zomer vol verhalen: jong en oud, leden en niet-leden van de Bibliotheek.

De zomervakantie is hét moment om meer boeken te lezen. Lekker ontspannen met een stapeltje spanning. We trappen Zomerlezen af met de Spannende Boeken Weken (1 t/m 21 juni). Kom naar de Bibliotheek en laat je verrassen door onze spannende thrillers en detectives!