Resultaten 1 - 10 van 22

Supertrots zijn we op onze nieuwe taalcoaches, die op 22 november hun certificaat hebben ontvangen in bibliotheek Denekamp. Met dit certificaat gaan ze aan de slag als taalmaatje.
Namens het Taalhuis Bibliotheek Dinkelland en Bibliotheek Borne van harte gefeliciteerd!

Techniek, programmeren en procestechnologie.

De naam van de workshop Chocolate Challenge doet vermoeden dat er veel chocolade gegeten gaat worden, maar niets is minder waar. In de week van 18 november t/m 22 november komen leerlingen van de basisscholen van groep 6, 7 en 8 naar de bibliotheek om iets te leren over techniek, programmeren, procestechnologie en automatiseren.

WANTED : vrijwilligers voor TETEM projecten.

Ben jij geinteresseerd in creativiteit en innovatie in nieuwe technologieen?
Ben jij nieuwsgierig, friskijkend en jong van geest? Slaat jouw hart sneller bij de woorden Virtual Reality, 3D-pennen, Maakplaats, Mobiele Labs, talentontwikkeling, robotjes en hologrammen maken?

In het kader van de Week van de Alfabetisering maakte Muziekweb deze playlist met liedjes over letters, woorden en lezen.