Resultaten 1 - 10 van 11

Een overzicht van de wekelijkse en maandelijkse activiteiten en inloopspreekuren.

Voor iedereen die graag weet waar je aan toe bent, voor iedereen die van een beetje duidelijkheid houdt: een overzicht van de wekelijkse en maandelijkse activiteiten en inloopspreekuren. Gaan die wel door in de zomervakantie en zo ja, waar dan?

VakantieBieb 2019 | Geniet deze zomer van ruim 60 e-books!

Lekker lezen in de vakantie? Met de VakantieBieb neem je ruim 60 e-books overal mee naartoe. Dat scheelt boeken sjouwen. Je kunt de app gratis downloaden tot en met 31 augustus 2019. De VakantieBieb is een zomercadeautje voor jou (ook als je geen lid bent van de Bibliotheek).

Beste allemaal,

omdat het Kulturhus van Borne uit zijn voegen barst door veelvuldig gebruik van de samenleving,
omdat we na 15 jaar intensief gebruik toe zijn aan een facelift/make over,
omdat we toekomstbestendigheid voor de inwoners van Borne serieus nemen,wordt het Kulturhus deze zomer verbouwd!

Met deze vernieuwing zijn de problemen die we een poosje ondervonden met de app gelukkig opgelost. Nieuw is dat je nu ook volledig geïllustreerde e-books kunt lezen. Bovendien heeft de app een nachtstand.

Bibliotheek biedt gratis hulp bij belastingaangifte.
Voor directe hulp en advies bij het aangeven van je belasting kun je terecht in de Bibliotheek Borne.

De VoorleesExpress helpt gezinnen om de taalontwikkeling van hun kinderen (van 2 tot en met 8 jaar) te stimuleren.Het leesplezier staat daarbij centraal: samen lezen is leuk en gezellig!

Welkom op de vernieuwde website van bibliotheek Borne. Niet alleen de vormgeving is aangepast, maar ook de indeling.
Onze wens om al onze activiteiten en diensten nog beter onder de aandacht te brengen, hopen we hiermee te vervullen.

Kent u onze handige app al?
Regel met de Bibliotheek Wise app (gratis) uw bibliotheekzaken wanneer u maar wilt!
De app is te gebruiken door leden van de openbare bibliotheken in Nederland.

Van 28 januari tot en met 3 februari 2019 vindt de allereerste landelijke Week van de Leesclub plaats. Doel van deze week is om meer mensen, door deelname aan een leesclub, met elkaar het gesprek over boeken aan te laten gaan. In Borne start in die week een nieuwe literaire leesclub, op initiatief van Stichting Senia, de landelijke organisatie van leesclubs.