Resultaten 1 - 10 van 11

Gepubliceerd op: zaterdag 08 juni 2019

Een overzicht van de wekelijkse en maandelijkse activiteiten en inloopspreekuren.

Voor iedereen die graag weet waar je aan toe bent, voor iedereen die van een beetje duidelijkheid houdt: een overzicht van de wekelijkse en maandelijkse activiteiten en inloopspreekuren. Gaan die wel door in de zomervakantie en zo ja, waar dan?

Gepubliceerd op: zaterdag 01 juni 2019

Ook komende zomer is de VakantieBieb weer open. In de app staat een mooie selectie e-books klaar voor iedereen: kinderen en volwassenen.

Gepubliceerd op: woensdag 24 april 2019

Beste allemaal,

omdat het Kulturhus van Borne uit zijn voegen barst door veelvuldig gebruik van de samenleving,
omdat we na 15 jaar intensief gebruik toe zijn aan een facelift/make over,
omdat we toekomstbestendigheid voor de inwoners van Borne serieus nemen,wordt het Kulturhus deze zomer verbouwd!

Gepubliceerd op: woensdag 03 april 2019

Met deze vernieuwing zijn de problemen die we een poosje ondervonden met de app gelukkig opgelost. Nieuw is dat je nu ook volledig geïllustreerde e-books kunt lezen. Bovendien heeft de app een nachtstand.

Gepubliceerd op: dinsdag 26 februari 2019

Bibliotheek biedt gratis hulp bij belastingaangifte.
Voor directe hulp en advies bij het aangeven van je belasting kun je terecht in de Bibliotheek Borne.

Gepubliceerd op: zaterdag 19 januari 2019

Welkom op de vernieuwde website van bibliotheek Borne. Niet alleen de vormgeving is aangepast, maar ook de indeling.
Onze wens om al onze activiteiten en diensten nog beter onder de aandacht te brengen, hopen we hiermee te vervullen.

Gepubliceerd op: donderdag 17 januari 2019

Kent u onze handige app al?
Regel met de Bibliotheek Wise app (gratis) uw bibliotheekzaken wanneer u maar wilt!
De app is te gebruiken door leden van de openbare bibliotheken in Nederland.

Gepubliceerd op: zaterdag 12 januari 2019

Van 28 januari tot en met 3 februari 2019 vindt de allereerste landelijke Week van de Leesclub plaats. Doel van deze week is om meer mensen, door deelname aan een leesclub, met elkaar het gesprek over boeken aan te laten gaan. In Borne start in die week een nieuwe literaire leesclub, op initiatief van Stichting Senia, de landelijke organisatie van leesclubs.