Resultaten 1 - 10 van 15

Gepubliceerd op: woensdag 10 april 2019

Speel-o-theek Borne stopt per 15 april!

Tot 14 april kan er nog speelgoed geleend worden. Op 14 april, tijdens Borne op z'n Best, gaat alles in de verkoop.

Gepubliceerd op: woensdag 03 april 2019

Met deze vernieuwing zijn de problemen die we een poosje ondervonden met de app gelukkig opgelost. Nieuw is dat je nu ook volledig geïllustreerde e-books kunt lezen. Bovendien heeft de app een nachtstand.

Gepubliceerd op: dinsdag 26 februari 2019

Bibliotheek biedt gratis hulp bij belastingaangifte.
Voor directe hulp en advies bij het aangeven van je belasting kun je terecht in de Bibliotheek Borne.

Gepubliceerd op: dinsdag 26 februari 2019

Op zondagmiddag 10 maart gaat de rode loper uit voor de makers van Minikronieken ‘Regisseur in je nieuwe wereld’. Zij hebben onder begeleiding van professionele filmmakers de levensverhalen vastgelegd van inwoners van Twente uit diverse landen van herkomst. De korte films van elk circa 10 minuten worden vertoond in de theaterzaal van Kulturhus Borne.

Gepubliceerd op: zondag 20 januari 2019

Van 11 januari tot en met 10 februari is de Maand van de Spiritualiteit. Veel mensen hebben behoefte aan inspiratie en zingeving. Het lijkt erop dat er ondanks alle welvaart ook iets verloren is gegaan. Daarom zoeken mensen naar een beter evenwicht tussen materiële welvaart en geestelijk en lichamelijk welzijn.

Gepubliceerd op: zaterdag 19 januari 2019

Welkom op de vernieuwde website van bibliotheek Borne. Niet alleen de vormgeving is aangepast, maar ook de indeling.
Onze wens om al onze activiteiten en diensten nog beter onder de aandacht te brengen, hopen we hiermee te vervullen.