Informatieavond Belastingaangifte 2018 - 18 maart

Waarschijnlijk is de blauwe belastingbrief al bij je in de brievenbus gevallen of in de inbox van Mijn Overheid

De komende maanden kun je dan aan de slag om het aanslagbiljet 2018 in te vullen. Je zult je misschien afvragen doe ik het goed? Kan ik het vooraf ingevulde formulier al direct onderteken via je de DIGID of zijn er nog wijzigingen doorgevoerd bij de Belasting waar je rekening mee moet houden?

Op deze en andere vragen kun je maandagavond 18 maart een antwoord krijgen van Jan Ketelaar van Ketelaar Accountancy & Belastingadviseurs uit Bornerbroek. Dhr. Ketelaar is deze avond ook namens de Nederlandse Orde van Administratie & Belastingdeskundigen (NOAB) te gast in de bibliotheek om je de laatste informatie te geven die je kunt gebruiken voor het invullen van het aanslagbiljet 2018.

Er is deze avond voldoende gelegenheid om je vragen te stellen en in discussie te gaan met dhr. Ketelaar.

Maandag 18 maart 2019
Zaal open 19.30 uur