VakantieBieb

Gedepubliceerd

VakantieBieb 2019 | Geniet deze zomer van ruim 60 e-books!

Lekker lezen in de vakantie? Met de VakantieBieb neem je ruim 60 e-books overal mee naartoe. Dat scheelt boeken sjouwen. Je kunt de app gratis downloaden tot en met 31 augustus 2019. De VakantieBieb is een zomercadeautje voor jou (ook als je geen lid bent van de Bibliotheek).

Voor wie?
De VakantieBieb opent op 1 juni voor kinderen en jongeren. Op 1 juli komen de e-books voor volwassenen erbij. Je leest de e-books eenvoudig op je tablet of smartphone. Dat scheelt dus weer boeken sjouwen. Ga naar Google Play of de App Store en download de app!

Omschrijving
De VakantieBieb omvat avontuurlijke, fantasierijke en humoristische e-books voor alle leeftijden.
De app is gratis te downloaden op een tablet of smartphone via de App Store of Google Play Store. De geselecteerde e-books komen op de boekenplank in de app te staan. Na het downloaden is voor het lezen van de e-books geen internetverbinding meer nodig (wel zo makkelijk op vakantie).

Ben je tussen de 6 en 18 jaar oud? Dan maak je ook nog eens kans op een iPad mini. Hoe? Laat ons weten wat jouw favoriete e-book uit de VakantieBieb is en waarom. Meer informatie over de actie en de spelvoorwaarden vind je op www.vakantiebieb.nl.