Activiteiten & zomervakantie

Een overzicht van de wekelijkse en maandelijkse activiteiten en inloopspreekuren.

Voor iedereen die graag weet waar je aan toe bent, voor iedereen die van een beetje duidelijkheid houdt: een overzicht van de wekelijkse en maandelijkse activiteiten en inloopspreekuren. Gaan die wel door in de zomervakantie en zo ja, waar dan?

Maandag (1e vd maand) 16.00 - 20.00 uur Juridisch Spreekuur

3 juni voorlopig de laatste in de BIEB. Vanaf oktober kun je weer gratis advies krijgen in het vernieuwde Kulturhus.Toch eerder advies nodig? Bel even naar 074 304 01 11 of mail naar .

Maandag (2e vd maand) 16.00 - 20.00 uur Laatste afscheid

Er is in juni/juli/augustus/september GEEN inloopspreekuur Laatste afscheid. Vanaf oktober kun je weer gratis advies krijgen in het vernieuwde Kulturhus.

Maandag (3e van de maand) 18.00 - 20.00 uur Opgeruimd leven

17 juni, 19 augustus en 16 september zijn er inloopspreekuren in de Zomerbieb (oude Esch-school). In juli is er geen inloopspreekuur. Vanaf oktober kun je weer gratis advies krijgen in het vernieuwde Kulturhus.

Maandag (4e van de maand) 18.00 - 20.00 uur Alles over Opvoeding

Er is in juni/juli/augustus/september GEEN inloopspreekuur Alles over Opvoeding. Vanaf oktober kun je weer gratis advies krijgen in het vernieuwde Kulturhus.

Dinsdag (3e vd maand) 09.30 - 11.30 uur Digitaal Café

In juni/juli/augustus en september is het Digitaal Café in de Zomerbieb (oude Esch-school). Vanaf oktober kun je weer terecht in de vernieuwde BIEB.

Dinsdag (1e vd maand) 10.00 - 11.00 uur Voorleesfeest

Het laatste voorleesfeest in de 'oude' BIEB is op dinsdag 4 juni. In juli/augustus en september is er geen voorleesfeest. Vanaf oktober kun je weer terecht in de vernieuwde BIEB.

Woensdag 09.30 - 11.30
uur
Taalcafé

Het Taalcafé zit tot en met 12 juni in de foyer van het Kulturhus. Vanaf 19 juni t/m september in de ZOMERBIEB (oude Esch-school). Van 17 juli t/m 21 augustus is er geen Taalcafé in verband met de vakantie. Vanaf oktober is het Taalcafé weer in het vernieuwde Kulturhus.

Woendag 09.30 - 11.30
uur
Toevallige Ontmoetingen

Tot en met 12 juni zijn de Toevallinge Ontmoetingen in de foyer van het Kulturhus. Vanaf 19 juni t/m september in de ZOMERBIEB (oude Esch-school). Van 13 juli t/m 25 augustus zijn er geenToevallige Ontmoetingen in verband met de vakantie. Vanaf oktober zijn ze weer te vinden in het vernieuwde Kulturhus.

Woensdag 13.30 - 15.30 uur Spreekuur Vrijwiliigerswerk

Tot en met 7 juni is het spreekuur Vrijwilligerswerk in de 'oude' BIEB. Op 12 juni is er geen spreekuur. Vanaf 19 juni t/m september is het spreekuur in de Zomerbieb (oude Esch-school). In verband met vakantie geen spreekuur van 17 juli t/m 21 augustus.

Donderdag (1e vd maand) 13.30 - 15.30 uur MantelZorgCafé

Donderdag 6 juni nog in het Kulturhus. In juli/augustus en september in de ZOMERBIEB (oude Esch-school). Vanaf oktober weer in het vernieuwde Kulturhus.

Donderdag (3e vd maand) 14.00 - 15.30 uur OV-Ambassadeurs

20 juni nog in het Kulturhus. Juli/augustus geen OV-advies in verband met de vakantie.

Vrijdag 09.00-10.00 uur Geld en Formulieren In B11 in het Kulturhus, ook tijdens de verbouwing.