Mark Vlutters voorleeskampioen Borne

Vrijdagavond, 31 januari, werd in het Kulturhus de Bornse finale gehouden van de Nationale Voorleeswedstrijd 2020.

In de groepen 7 en 8 waren al voorrondes gehouden en uit elke klas deed er een winnaar mee aan de voorleeswedstrijd van de hele school. Negen kinderen gingen de strijd met elkaar aan en uiteindelijk werd de winnaar gekozen door onze jury, bestaande uit  Agnes Pigge, Bertil Meyer en voorzitter Jan Stoop

Dit jaar mag Mark Vlutters, van basisschool t Olhof zich voorleeskampioen van Borne noemen. Hij las voor uit het boek 100 % Timboektoe van schrijfster Carry Slee. Mark gaat door naar de regionale ronde, dat gehouden wordt op 29 februari in Kulturhus Borne, en zal dan strijden tegen de winnaars van andere scholen uit de omgeving.

Gefeliciteerd Mark en we wensen je heel veel succes in de volgende ronde.