Maatregelen in Bibliotheek rondom coronavirus

***UPDATE 21 april 2020***
Samen moeten we het virus bestrijden, er is immers niets belangrijker dan een goede gezondheid.

Ook Kulturhus/Bibliotheek Borne geeft gehoor aan gezond verstand en wijsheid. Onze deuren zijn gesloten voor alle bezoekers van het Kulturhus. Wij volgen de richtijnen van onze overheid en het RIVM. Voorlopig sluiten wij onze deuren tot 20 mei. Bij nieuws plaatsen wij dit meteen op de website en social media.

Wat betekent dit voor klanten?

• Er kunnen er geen materialen geleend of ingeleverd worden.
  • Over de periode van 16 maart totdat we weer open gaan worden geen boetes in rekening gebracht
  • We hebben de uitleentermijn voor alle uitgeleende materialen ruim verlengd. Hier hoef je verder zelf niks voor te doen.
  • Het is niet mogelijk om gereserveerde boeken op te halen.
  • De gereserveerde boeken blijven staan en kun je ophalen zodra het Kulturhus weer open is. (of via afhaalbieb: zie hieronder)
  • Je kunt tijdelijk geen boeken reserveren/aanvragen
  • Al je boeken uit? De online bibliotheek blijft gewoon open en biedt extra titels aan. Ga naar de Online Bibliotheek
  • De LuisterBieb-app is uitgebreid met extra titels voor leden en niet-leden.
  • Op  jeugdbibliotheek.nl  vind je alles voor de jeugd: e-books en luisterboeken, maar ook informatie voor een werkstuk, de leukste voorleesfilmpjes of zelfs oefenmateriaal voor school.
  • Alle activiteiten in de periode van 16 maart totdat het Kulturhus weer open gaat, gaan NIET door.
NIEUW! AFHAALBIEB

Je kunt VANAF NU een tas met boeken bestellen van je favoriete genre! Bestel HIER je boeken.

Online aanbod

Hoewel het lenen van de fysieke collectie tijdelijk niet mogelijk is, kunnen onze leden gebruik maken van de Online Bibliotheek
Als je niet lid bent maar toch digitaal wil lezen kun je online lid worden. Voor de jeugd tot 18 jaar is een lidmaatschap zelfs helemaal gratis. Je krijgt zo snel mogelijk je pasnummer en inloggegevens doorgestuurd en zo kun je super snel gebruik maken van alle diensten van de Bibliotheek. Bekijk het HIER.

We vertrouwen op je begrip en medewerking.

Heb je vragen? Dan kun je deze stellen via

Kijk voor alle laatste informatie over het coronavirus op de website van het RIVM.

#samensterktegencorona #letopelkaar #weesliefvoorelkaar