De Digitale Voorleestas

Lees mee vanuit onze Digitale Voorleestas met prentenboeken & doe-, zing-, speel- en praatopdrachtjes.Samen lezen was nog nooit zo leuk! Ga actief aan de slag met je kind aan de hand van een mooi prentenboek.

3 goede redenen om voor te lezen:

1. Je hebt samen plezier
  2. Je oefent en speelt met taal
  3. Je neemt elkaar mee in jullie eigen kijk op de wereld

Ben je door je eigen prentenboeken heen en is de Bibliotheek nog steeds dicht? Hieronder vind je elke week nieuwe prentenboeken in de Digitale Voorleestas. Klik op de afbeelding van het boek. Zo wordt er een document geopend. Hierin staat een link naar het online prentenboek. Ook staan hier kleine opdrachten bij het verhaal die je samen met je kind kunt doen. Zo maak je samen lezen nog leuker!

Voor wie?
Kinderen tussen de 2 en 6 jaar, en hun ouders.

Klik op een van de afbeelding hieronder en je vindt meer over het boek en de bijbehorende opdrachtjes. Veel plezier!

Wij gaan op berenjacht             Rupsje Nooitgenoegdigitale voorleestascover Gonnie en Gijsjedigitale voorleestas cover rikki en mia de kip

knuf is vies    Kleine muis  Oenny bouwt een huisje een taart voor kleine beer

Dikkie Dik en de waslijn   papa pak je de maan voor mij