Actuele informatie en openingstijden

We zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur.

We zijn heel blij om weer bezoekers te kunnen ontvangen.
Uiteraard nemen we maatregelen om de veiligheid van bezoekers en medewerkers te waarborgen.

Update: 1 juli 2020

Algemene regels:

• Blijf thuis als jij of één van je gezinsleden verkouden is of griepklachten heeft.
  • Houd 1,5 meter afstand zowel in als buiten de bibliotheek.
  • Bij de ingang is het mogelijk om je handen te desinfecteren.
  • Een winkelmandje mag mee naar binnen, maar is niet meer verplicht. Je mag met meerdere gezinsleden tegelijk naar binnen.
  • Terugbrengen en uitlenen van de boeken kan alleen bij de zelfbedieningsbalie. De ingeleverde boeken kunnen direct in de terugbrengkast geplaatst worden.
  • Voor het bedienen van de aanraakschermen bij de in- en uitleenbalie liggen er tissues klaar om daarmee de schermen aan te raken. Medewerkers zullen regelmatig het scherm met speciale doeken schoonmaken.

En verder:

• Het is weer mogelijk om boeken en andere materialen te reserveren.
  • Je kunt weer (kort) gebruik maken van de publiekspc's
  • Het reserveren van wetenschappelijke boeken via WorldCat Discovery is weer mogelijk vanaf 1 juli 2020.
  • De leestafel mag weer gebruikt worden voor het lezen van een tijdschrift en/of krant. Desinfecteer vóór en ná het lezen uw handen en denk aan de afstand.
  • Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op.

Heb je vragen? Dan kun je deze stellen via

Van maandag t/m vrijdag zijn we telefonisch bereikbaar van 09.00 uur tot 17.00 uur.
Tel: 074 02657225

We bedanken je voor je begrip en medewerking. We zien je graag in de bibliotheek.