Nieuwe app voor e-books én luisterboeken

Vanaf 8 september lanceert de online Bibliotheek de nieuwe online-Bibliotheek-app. Je kunt de nieuwe app nu al downloaden en gebruiken. Hier vind je dus e-books én luisterboeken!

In de oude e-booksapp en in de LuisterBieb-app kunnen gebruikers vanaf 8 september alleen nog boeken uitlezen en -luisteren, maar niet meer opnieuw lenen. De boekenplank in de nieuwe app is nog niet gekoppeld aan die op onlinebibliotheek.nl. Je hebt dus tijdelijk twee losse boekenplanken. Vanaf 8 september synchroniseert de boekenplank op de website van de online Bibliotheek alleen nog met de nieuwe online Bibliotheek-app.

Gebruikers die de nieuwe online Bibliotheek-app al gebruiken, hoeven niets te doen. Gebruikers die de nieuwe app nog niet gebruiken, moeten deze downloaden en zich registreren. Dat kan via de app en vanaf 8 september ook in de 'Mijn'-omgeving van onlinebibliotheek.nl.

Hoe werkt dat?

1. Download de online Bibliotheek-app in de App Store of Google Play