Weer open vanaf 19 november!

N.a.v. de persconferentie op 17 november jl. en de deels versoepelende maatregelen, mogen wij donderdagochtend 19 november onze deuren weer openen!
De onderstaande maatregelen blijven van kracht. Bedankt voor jullie begrip en geduld.

Veiligheidsmaatregelen

De gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers hebben onze hoogste prioriteit. Op basis van het advies van het RIVM hanteren we onderstaande maatregelen. We vertrouwen op je medewerking.

• Het gebruik van een winkelmandje in de bibliotheek is verplicht voor volwassenen en kinderen.
  • Houd het bezoek aan de bibliotheek zo kort mogelijk
  • Houd 1,5 meter afstand tot bezoekers én medewerkers.
  • Was je handen voor en na je bezoek.
  • Het dragen van een mondkapje is het landelijke advies bij een bezoek aan de bibliotheek. Vanaf 13 jaar:
  • De computers zijn alleen beschikbaar om iets op te zoeken in de collectie.
  • Er kan geen gebruik gemaakt worden van de leestafel.
  • Kom niet naar de bibliotheek wanneer jij of gezinsleden verkouden zijn of griepklachten hebben.
  • Openingstijden bibliotheek