Opnieuw tijdelijke sluiting van de Bibliotheek.

Bibliotheek beperkt geopend t/m 19 januari

Vanaf woensdag 15 december kunnen er in de Bibliotheek Borne alleen nog reserveringen opgehaald worden en boeken terug worden gebracht. Er gelden aangepaste openingstijden.

Tijdens de lockdown mogen Bibliotheken open zijn voor het ophalen van reserveringen en terugbrengen van boeken. Onze overige activiteiten stoppen tot en met dinsdag 19 januari.

Openingstijden t/m 19 januari 2021

Maandag 09.00 - 12.00 uur
Woensdag 09.00 -  12.00 uur
Donderdag 18.00 - 20.00 uur
Vrijdag 09.00 -  12.00 uur

Bekijk hier de geldende veiligheidsmaatregelen.

Reserveren

Boeken en andere materialen kunnen gereserveerd worden via Mijn Bibliotheek of via de Bibliotheek app. Zodra het item klaar ligt in de Bibliotheek krijg je bericht van ons. Heb je vragen of heb je hulp nodig bij het reserveren van boeken? Dan kun je contact opnemen via een e-mail aan

Geen boetes

Ook al zijn wij gedeeltelijk geopend, wij zullen er voor zorgen dat niemand in deze lockdownperiode boetes hoeft te betalen voor de materialen die nog thuis liggen. De uitleentermijn van materialen wordt automatisch verlengd. ( tot 2 maart 2021).  Dit zie je ook terug in Mijn Bibliotheek of de Bibliotheekapp.

Activiteiten in de Bibliotheek afgelast

Alle fysieke activiteiten in de Bibliotheek tot en met 19 januari zijn geannuleerd. Heb je een toegangskaartje? Dan nemen wij contact met je op.

E-books en luisterboeken

Onze leden kunnen op elk moment gebruik maken van de Online Bibliotheek om e-books te lezen en luisterboeken te luisteren op computer, tablet of mobiele telefoon. Ga naar de Online Bibliotheek. Als je geen lid bent maar toch digitaal wilt lezen kun je online lid worden. Voor de jeugd tot 18 jaar is een lidmaatschap zelfs helemaal gratis.

Vragen?

Heb je vragen? Dan kun je deze stellen via . We proberen zo snel mogelijk op jouw bericht te reageren.

Volg daarnaast de berichten op onze website of onze social mediakanalen voor eventuele nieuwe informatie.

Kijk voor alle laatste informatie over het coronavirus op de website van het RIVM.

We vertrouwen op je begrip en medewerking.

Digitaal thuisgebruik en spreekuren

We zijn voor het ophalen van gereserveerde boeken open op maandag, woensdag en vrijdag van 09.00-12.00 uur en op donderdag van 18.00-20.00 uur. Tijdens deze openingstijden kun je ook boeken inleveren. Kijk elders op onze website voor meer informatie.