Taalhuis Borne

NIEUW: Twentse Cameraadjes

Twentse Cameraadjes koppelt vrijwilligers aan deelnemers die graag willen kletsen in het Nederlands. Zo kunnen ze hun taal verbeteren of op peil houden. Ze spreken online af via bijvoorbeeld Skype, WhatsApp, Teams, Facetime, Messenger of Zoom en praten over het weer, hun werk, het nieuws of andere gewone onderwerpen. Het draait namelijk vooral om het contact.

Wil jij mensen in Borne helpen om beter Nederlands te praten, inwoners die het Nederlands (nog) niet zo goed beheersen? Houd je van praten en maak je makkelijk contact met anderen? Lijkt je het leuk om dat via “beeldbellen” op te pakken? Meld je dan bij ons aan! Kijk voor meer info op:https://www.bibliotheekborne.nl/nieuws/930-nieuw-twentse-cameraadjes

Taalhuis Borne

Taalhuis Borne vindt u in de Bibliotheek. Voor informatie en advies kunt u terecht bij de balie van het Kulturhus. Ook kunt u contact opnemen met de coördinator van het Taalhuis via  of T. 06-1335 5324 of 074-2657 200.

We helpen u graag om beter te leren lezen en schrijven. Het Taalhuis verzorgt geen opleiding, het Taalhuis is aanvullend.

Bij Taalhuis Borne gaat u samen met een Taalmaatje kijken naar wat ú nodig heeft om beter te leren lezen en schrijven. Denk aan het lezen van een bijsluiter van medicijnen, het schrijven van een boodschappenbriefje of een whatsapp op de telefoon.

Natuurlijk kunt u ook een ander naar ons verwijzen.

Graag tot ziens in de Bibliotheek.