Homepagina

 • Word lid!

  Altijd toegang tot een schat aan boeken, e-books, luisterboeken, cd’s en tijdschriften

  Meer informatie

 • BasisLab

  Ontdek de wereld van techniek!

  Meer informatie


Wat gebeurt er in de bieb?

Meer nieuwsberichten


Voor jeugd en jongeren

Zoek je een digitaal prentenboek? Wil je lekker wegdromen bij een boek? Moet je lezen voor je lijst? Of zoek je informatie over een spreekbeurt? Kijk snel verder, klik op je leeftijd en bekijk wat de bibliotheek te bieden heeft.

Lees meer

Studie- en werkplekken

Als student, zzp'er of flexwerker is het soms fijner om je laptop op te pakken en buiten de deur te gaan werken. De Bibliotheek is ook een ontmoetingsplaats voor jou als ondernemer of freelancer: even netwerken, tips uitwisselen of nieuwe ideeën opdoen.

Lees meer


Kom langs en ontdek de bieb!

IDO

Het Informatiepunt Digitale Overheid (IDO) is er voor iedereen die vragen heeft over websites van de overheid. Hier kun je terecht als je vragen hebt over bijvoorbeeld toeslagen, belastingen, DigiD, AOW, werk, uitkering, Donorregistratie, Coronacheck, rijbewijs en zorg.

Meer over het IDO

BasisLab

In het BasisLab krijgt iedereen de kans om kennis te maken met de nieuwste technologie. Heb jij altijd al met een 3D-printer, lasersnijder of borduurmachine willen werken? Deze en nog veel meer andere apparaten staan voor je klaar in het BasisLab.

Meer over het BasisLab

Taalhuis

Het Taalhuis is dé plek voor iedereen die de Nederlandse taal beter wil beheersen. Een plek voor mensen die een andere taal spreken én voor mensen die beter willen leren lezen of schrijven. Taalhuis Borne helpt je verder en gaat op zoek naar ondersteuning die bij jou past.

Meer over het Taalhuis

Maak jij al gebruik van onze app?

 1. Download de app


  Ga naar de Appstore of Google Playstore op jouw device en download "Bibliotheek Wise".

 2. Selecteer jouw bieb


  Zoek op plaatsnaam, postcode, pasnummer of huidige locatie en vind jouw bibliotheekvestiging.

 3. Log in


  Log in met jouw "Mijn bibliotheek" gegevens en ontdek de vele mogelijkheden van de app!